De partea cui sunt agențiile de recrutare | DAD Expert -

De partea cui sunt agențiile de recrutare | DAD Expert

25.05.2023

În ultima perioadă, apar tot mai multe companii care prestează servicii în regim outsourcing. Printre acestea sunt și firmele de recrutare. Chiar dacă asta înseamnă mai mult confort, economie de bani și profesionalism, mulți antreprenori încă ezită să apeleze la astfel de companii. Asta pentru că cred că agențiile de recrutare sunt, mai degrabă, de partea candidaților, și nu de partea angajatorului. Un alt motiv pentru care angajatorii ezită să apeleze la agențiile de recrutare ține de costul serviciilor.

Colaborarea cu agențiile de recrutare – o cheltuială sau o invetiție?

În episodul de astăzi al emisiunii DAD Expert ne-am gândit să abordăm anume aceste subiecte. Așa că vorbim despre bani. Mai exact despre costul serviciilor de recrutare. De ce acestea par a fi scumpe și ce includ, de fapt. Totodată, analizăm dacă banii dați pe recrutare pot fi considerați o cheltuială sau o investiție.

De partea cui sunt agențiile de recrutare

De asemenea, vorbim și despre avantajele pe care le obțin companiile care colaborează cu DAD Human Capital, de partea cui suntem noi – de partea angajatorului sau a candidaților, dar și ce anume presupun serviciile noastre de recrutare.

Vorbim și despre procesul de recrutare vs procesul de selecție a candidaților, care sunt diferențele și ce urmează după ce găsim candidatul potrivit pentru o funcție.

În plus, discutăm despre deosebirile dintre serviciile oferite de DAD Human Capital și cele prestate de ANOFM.

Fricile angajatorilor atunci când recrutează

Am analizat care sunt fricile angajatorilor atunci când au nevoie să recruteze persoane noi și venim cu soluții. Se pare că majoritatea angajatorilor se tem că noii angajați nu vor fi eficienți și nu-și vor îndeplini obligațiile așa cum trebuie, nu vor avea aceleași valori sau nu se vor integra în echipă.

După cum te-am obișnuit, vorbim strict la subiect, îți aducem argumente și exemple concrete, astfel încât să ne facem cât mai înțeleși.

Dă play și vizionează episodul integral. Iar dacă o să-ți placă, fă un share, ca să îl vadă și alții!