Recrutare - DAD Human Capital - Servicii de recrutare personal

Recrutarea personalului

Europa de Est trece printr-o criză de angajați, iar Republica Moldova nu este o excepție. Emigrarea masivă a populației impune condiții complicate angajatorilor din țară să găsească și să identifice angajații necesari. De asemenea, tehnologizarea și accesul la informații modifică gândirea angajatului, iar factorii de confort se modifică. Republica Moldova în timp scurt a trecut de la căutarea unui job din ziare la online. Salariul mediu al angajaților locali a crescut. Prioritățile populației constant se modifică.

Recruting-DAD-Human-Capital

Angajatorii locali tot mai des întâmpină următoarele probleme:

• Nu pot identifica personalul necesar
• Nu pot menține personalul
• Nu pot motiva suficient angajații
• E nevoie de angajați mai calificați și mai pro-activi
• E nevoie de personal mai flexibil și mai orientat spre rezultat

Procesul de recrutare și menținere a angajaților este unul mai complex, iar în scopuri de eficientizare, multe companii externalizează procesele de resurse umane altor entități, astfel în cadrul întreprinderii, rolul de recrutare și selecție a angajaților necesari adesea îi revine personalului administrativ. Un proces de recrutare eficient include cunoștințe avansate în domeniu, începând cu identificarea caracteristicilor exacte pe care un candidat sau stagiar trebuie să le posede, până la conducerea interviurilor eficient cu candidații selectați.

Serviciile de recrutare la DAD Human Capital

Cu o experiență vastă în Republica Moldova, DAD Human Capital a devenit un partener de încredere pentru multe companii de top ale industriilor pe care le reprezintă.

Organizațiile din Republica Moldova diferă, unele având instaurate și culturi organizaționale specifice, conduite și leadership specific pentru fiecare departament separat, iar altele încă nu au reușit să-și structureze business-ul orientat spre o cultură bine definită pentru brandul său de angajator.
Specialiștii DAD Human Capital adaptează fiecare misiune în parte, ia în considerare contextul fiecărei organizații și oferă soluții inteligente pentru a rezolva problemele concrete pe care clienții le întâmpină.

Ariile noastre de expertiză în recrutare


Vînzări


Marketing


Retail


Management


Resurse umane


Digital / IT


Contabilitate și finanțe


Alimentație Publică


Multilingual

De ce DAD Human Capital recruteză calitativ

Pentru a seta trend-urile pe piața Republicii Moldova, DAD Human Capital angajează cei mai buni specialiști de pe piața locală. Pentru a menține și crește expertiza profesională a specialiștilor companiei, am elaborat și implementat centrul de training intern – DAD Academy.
Recruiterii companiei, pentru toată perioada lor de activitate, au reușit să suplinească peste 3,500 de posturi în Republica Moldova.

Pentru îndeplinirea misiunilor de recrutare, scopul DAD Human Capital nu este de a recruta cel mai mare număr de angajați posibil, ci de a oferi soluția exactă de care angajatorii au nevoie. Adesea recrutarea unui angajat rezolvă problemele pe termen scurt al companiei, iar retenția și motivarea acestuia este un punct cheie pentru a rezolva problemele pe termen lung ale companiei.
DAD Human Capital este orientat spre rezolvarea problemelor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung a fiecărui client în parte.

Scrie-ne și te vom ajuta!

Vă mulțumim pentru interesul oferit serviciilor DAD Human Capital. Vă rugăm să acordați câteva minute completării formularului pentru a obține un răspuns la întrebări sau pentru a obține o ofertă.

* Dacă ești în cautarea unui job, lasă-ne CV-ul tău aici

Ultimele articole

  • Evidența documentației HR
7 pași pentru planificarea resurselor umane

7 pași pentru planificarea resurselor umane

Ce este planificarea resurselor umane? Planificarea resurselor umane reprezintă un proces continuu, principalul scop al căruia este să evalueze starea...

Mai mult Mai mult
  • Categorie
  • Recrutare
Care este costul unei angajări greșite?

Care este costul unei angajări greșite?

Overview: Costurile unei angajări greșite Cum înțelegi că ai făcut o angajare greșită? Cum excluzi riscul unei angajări greșite? O...

Mai mult Mai mult
  • HR Advisory
  • Recrutare
3 instrumente cu care atragi mai mulți candidați în IT

3 instrumente cu care atragi mai mulți candidați în IT

Overview: Intro Tool #1: instrumente de automatizare a recrutării Tool #2: Managementul relației cu candidații Tool #3: Marketing de Recrutare:...

Mai mult Mai mult