Servicii de recrutare cu GARANȚIE - DAD Human Capital

Servicii de recrutare cu GARANȚIE – siguranța angajatorilor în perioada de adaptare a noilor lucrători

22.09.2022

Când ne cumpărăm o mașină, un televizor sau chiar un telefon, magazinele ne oferă și un certificat de garanție, care ne asigură că, în caz de anumite defecțiuni, produsul va fi reparat sau chiar înlocuit cu unul nou absolut gratuit. Garanție au chiar și pantofii. Atunci de ce un serviciu atât de important ca recrutarea de personal n-ar veni la pachet cu o astfel de garanție? Asta ne-am întrebat și noi. Și pentru că facem tot posibilul și chiar un pic mai mult ca să devenim mai buni și ca să avem clienți mulțumiți, află că, dacă vii la DAD Human Capital ca să te ajutăm cu recrutarea personalului, nu numai că-ți găsim angajații potriviți, ci îți oferim și o garanție de 3 luni pentru fiecare dintre ei. Ce spui? Nu-i așa că sună bine?

Ce presupune serviciul de recrutare a personalului la DAD Human Capital

 • Creăm profilul candidatului ideal (ținând cont de cerințele tale);
 • Formulăm un anunț de angajare atractiv;
 • Promovăm anunțul pe platformele de recrutare;
 • Colectăm și gestionăm CV-urile și scrisorile de intenție;
 • Selectăm candidații potriviți pentru un prim interviu;
 • Contactăm candidații și stabilim primul interviu;
 • Organizăm interviurile și testăm candidații;
 • Verificăm informațiile oferite de candidați și recomandările acestora;
 • Selectăm cei mai potriviți candidați;
 • Stabilim și organizăm interviul II (în cadrul căruia candidații selectați se vor întâlni cu potențialul angajator, adică cu tine);
 • Oferim o garanție de până la 3 luni;
 • Monitorizăm angajatul pe parcursul perioadei de garanție, mediem anumite conflicte sau neînțelegeri;
 • Venim cu recomandări dacă ele sunt necesare.
Ce înseamnă perioada de garanție în serviciile de recrutare

Garanția pentru serviciile de recrutare presupune că, în cazul în care persoana nou angajată decide să demisioneze, compania de recrutare se obligă să găsească un alt candidat, fără costuri suplimentare pentru client (angajator) și în condițiile stabilite inițial în contractul de colaborare.

Ce înseamnă, de fapt, perioada de garanție la DAD Human Capital

Așa cum magazinele de electrocasnice oferă certificate de garanție pentru produsele pe care le vând, așa și noi oferim garanții pentru serviciile pe care ți le prestăm. Ce înseamnă asta? Ei bine, dacă se întâmplă că, în decursul celor 3 luni cât durează perioada de garanție, angajatul recrutat de noi hotărăște să demisioneze, DAD Human Capital îți oferă garanția că va găsi o altă persoană pentru fiecare poziție recrutată.

Ca să fim mai expliciți, îți propunem un exemplu:

Problema

Să presupunem că ești în căutarea unui office manager. Ai întrebat de toată lumea, ai publicat anunțuri pe unde s-a putut și pe unde nu s-a putut, ai dat o grămadă de bani pe sponsorizarea și promovarea postărilor, dar în zadar. Așa cum nu aveai office manager, așa și nu-l ai.

Soluția

În sfârșit, ai ajuns la DAD Human Capital. Ne-ai spus exact pe cine cauți, ne-ai descris condițiile de muncă și ți-ai văzut de treburile tale.

Ce facem noi? În baza informațiilor pe care ni le-ai oferit, creăm profilul candidatului ideal. Apoi formulăm un anunț atractiv (avem și noi secretele noastre profesionale). Nu lăsăm totul în voia întâmplării, așa că ne ocupăm activ de promovare, căutăm în baza noastră de date și pe toate platformele de recrutare. Primim CV-uri, o mulțime de CV-uri (pentru că, ți-am spus, avem noi secretele noastre și chiar ne știm treaba). Analizăm CV-urile și scrisorile de intenție, selectăm candidații, îi contactăm și organizăm un prim interviu de angajare. Discutăm cu fiecare persoană în parte, îi testăm (teste psihologice, de personalitate, de competențe).

Citește și: Cum să selectezi candidații potriviți în procesul de recrutare a personalului

Servicii-de-recrutare-cu-garanție_DAD-Human-Capital-2
Am găsit candidatul potrivit

Apoi vine ziua cea mare. Cei mai buni candidați vin la un interviu cu tine. Tu te întâlnești cu ei, discuți, poți să-i mai testezi. Iar după, ne dai un feedback. Urmează angajarea candidatului care corespunde cel mai bine cerințelor tale. Și aici începe distracția – integrarea noului angajat în colectiv. Noi ne asumăm să ținem legătura atât cu tine, cât și cu angajatul, pentru a simplifica pe cât mai mult posibil integrarea acestuia în companie și pentru a vă ajuta să vă obișnuiți unul cu altul și să găsiți un limbaj comun cât mai repede. Anume la această etapă ne asigurăm că nu există neînțelegeri și nemulțumiri nici din partea angajatorului (adică, a ta), nici din partea noului angajat.

Garanția în procesul de recrutare a personalului

Indiferent dacă noii tăi angajați trec sau nu o perioadă de probă, noi îți asigurăm o perioadă de garanție. Ce înseamnă asta? Dacă timp de 3 luni de la angajare, persoana selectată de noi hotărăște să plece, noi îți GARANTĂM să recrutăm un alt candidat, fără alte costuri suplimentare.

De ce oferim o perioadă de garanție?
 • pentru că suntem convinși de calitatea serviciilor noastre;
 • pentru ca tu să te simți asigurat în cazul în care noul angajat recrutat de noi părăsește locul de muncă la scurt timp după angajare.
La ce te ajută perioada de garanție
 • nu te trezești peste noapte fără lucrători la scurt timp după angajare (dacă cineva pleacă, noi recrutăm altă persoană gratuit);
 • nu-ți pierzi banii investiți în serviciile de recrutare;

Când vei avea nevoie de un nou angajat, contactează-ne. La DAD Human Capital beneficiezi de tot suportul necesar pentru o recrutare de succes.