Servicii de contabilitate pentru stomatologii - DAD Accountant

Servicii de contabilitate pentru stomatologii

09.08.2022

Noi DAD Accountant prestăm servicii de contabilitate pentru stomatologii și știm foarte bine că deschiderea și administrarea unui cabinet stomatologic privat nu este un lucru ușor. Ai nevoie de medici calificați, de o mulțime de acte, trebuie să-ți creezi o bază de date a clienților, să cauți furnizori, să prestezi servicii de calitate, iar pentru asta – să fii la curent cu ultimele noutăți din domeniu, să dispui de utilaje și instrumente performante și, nu în ultimul rând, să investești în educația personalului.

Deci chiar ai multe de făcut. Totuși, pe lângă aceste responsabilități, mai trebuie să ai și o contabilitate bine pusă la punct. De ce? Simplu! Contabilitatea stă la baza oricărei afaceri. O evidență contabilă dusă corect îți furnizează toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți gestiona eficient resursele (banii, angajații, materialele, echipamentul, utilajele etc.).

Atenție! Contabilitatea nu face munca în locul tău, dar îți oferă practic toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona corect resursele și pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă știi ce cheltuieli și ce profit ai, vei ști cum să-ți planifici în continuare bugetul. Totodată, vei înțelege când și dacă poți lua un credit, ce sumă poți împrumuta, pe ce perioadă și în cât timp ai putea să-l achiți.

O evidență contabilă dusă prost însă te poate duce la faliment! Cum?

Furnizându-ți informații incomplete sau eronate.
Imaginează-ți că trebuie să faci o intervenție cu ochii legați. Cam același rezultat vei obține și în cazul în care cabinetul tău stomatologic nu va beneficia de o evidență contabilă de calitate.

Economisește timp, bani și nervi și încredințează-ne nouă contabilitatea ta. La DAD Accountant, îți ducem evidența contabilă corect și avem grijă ca toate informațiile să fie complete și sistematizate. Astfel, consultantul nostru financiar sau directorul tău financiar va putea folosi aceste informații pentru a lua anumite decizii, pentru a stabili prețurile și a soluționa problemele cu care se confruntă cabinetul tău stomatologic.

Pe lângă aceasta, te ajutăm și cu evidența stocurilor. Știi foarte bine cât de important e să ai o claritate în depozitul de materiale și consumabile. Anume asta îți oferim noi – claritate. Drept urmare, cu serviciile noastre de contabilitate, minimalizezi riscul de a fi acuzat de evaziune fiscală și de a achita amenzi usturătoare pentru acumularea stocurilor pe contabilitate.

Un alt aspect de care ne ocupăm de evidența veniturilor, a cheltuielilor și a profitului tău. La o dată stabilită de tine, te informăm despre profitabilitatea cabinetului tău stomatologic și îți spunem despre toate impozitele pe care trebuie să le achiți. Deasemenea, nu mai trebuie să-ți bați capul de termenele-limită, pentru că vom avea grijă să nu le depășești. În plus, odată ce îți vom furniza date concrete despre ce se întâmplă cu banii tăi, vei ști cum să-ți gestionezi în continuare resursele financiare.

Dacă te-am convins să apelezi la servicii de contabilitate pentru stomatologii, hai să stabilim o întâlnire în care să discutăm toate detaliile. Sună.

Mai ai dubii?
Completează formularul și noi venim în scurt timp cu informații despre oferta pe care o avem pentru tine!

Servicii-de-contabilitate-pentru-stomatologii_DAD-Accountant-3