Dan Dima - despre istoria DAD Group. Retrospectiva anului 2023 | DAD Expert - Servicii de director financiar

Dan Dima – despre istoria DAD Group. Retrospectiva anului 2023 | DAD Expert

21.12.2023

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, venim cu o ediție specială de DAD Expert. Episodul de astăzi e unul deosebit, pentru că vorbim mai mult despre noi, despre cine suntem, care este istoria DAD Group, cu ce ne ocupăm și cum ajutăm afacerile locale să se dezvolte.

Dan Dima – despre istoria DAD Group

Vei afla chiar de la prima sursă cum a apărut ideea de a înființa DAD. Se pare că totul a pornit de la o pasiune foarte mare pentru tot ce înseamnă antreprenoriat. Deși inițial a mers la Facultatea de Contabilitate, Dan Dima dintotdeauna a știut că vrea să devină antreprenor. De aceea a și venit cu ideea de a porni un business. Și nu orice fel de business, ci unul care să susțină și să ajute la dezvoltarea afacerilor locale.

Un nou serviciu de la DAD Group

Totodată, îți vorbim despre serviciile noastre și dacă planificăm să venim cu ceva nou în noul an. (Un mic spoiler!!! Da, venim cu încă un serviciu pentru businessul local). Respectiv, pe lângă serviciile de contabilitate, serviciile de recrutare, de gestionare a documentației de personal și serviciile de director financiar, mai adăugăm în portofoliul nostru și serviciul de automatizare a proceselor de business.

Descrierea proceselor de muncă la DAD Group

Am discutat despre munca noastră, în ce costă și care e valoarea pe care o aducem clienților noștri. Îți spunem de ce afacerile au nevoie de managementul financiar și care sunt principalele probleme cu care ajung să se confrunte.

Îți povestim despre proiectele la care am lucrat și despre cele la care continuăm să lucrăm și azi. Ne facem planuri de viitor ți le dezvăluim și ție.

Dan Dima ne-a vorbit despre pasiunea sa pentru antreprenoriat, despre experiența la KPMG și despre cea de pedagog. Urmărește interviul integral și află cum are loc planificarea financiară și cum e posibil să iei decizii de business bazate pe cifre.

Vezi și: 📣 nou sezon DAD Expert | Invitați din domeniu HR și antreprenori