Provocările în recrutare cu Maxim Agbaș cofondator „SavurosTV” | DAD Expert

Provocările în recrutare cu Maxim Agbaș cofondator „SavurosTV” | DAD Expert

18.01.2024

Orice companie, pe parcursul activității sale, s-a confruntat la un moment dat cu probleme de recrutare. E greu să găsești candidații potriviți, e greu să lupți cu fluctuația de personal. În plus, uneori procesul de recrutare implică prea multe resurse – bani, timp etc.

Iată de ce ne-am gândit să venim cu un episod de DAD Expert dedicat acestui subiect. Și pentru că nu ne place (și știm că nu-ți place nici ție) să vorbim numai teorie, avem și un invitat special. E vorba de antreprenorul Maxim Abgaș, cofondator la SavurosTV. Maxim este unul dintre clienții DAD Human Capital. Așa că vorbește din propria experiență și în cunoștință de cauză 🙂

Cu ce provocări se confruntă un antreprenor atunci când recrutează noi angajați

În acest episod am discutat despre principalele provocări cu care se confruntă antreprenorii atunci când recrutează personal. Maxim ne-a povestit un pic despre ce înseamnă SavurosTV, de ce bucătăria filmată diferă de bucătăria obișnuită, cât de dificil i-a fost să recruteze de sine stătător, dar și cât e de deschis cu echipa sa.

Provocările în recrutare. Fluctuația de personal și sistemele de motivare a angajaților

Una dintre principalele provocări cu care se confruntă afacerile de la noi în ceea ce ține de resursele umane este fluctuația de personal. De aceea, în discuția cu Maxim, am atins și acest subiect. Un alt subiect actual e instruirea angajaților. Maxim ne-a povestit cum are loc pregătirea noilor angajați și de ce consideră că e important să ai o Academie internă.

Vizionează interviul și află mai multe despre integrarea noilor angajați, metodele de selecție, interviul de exit și alte aspecte importante din domeniul HR.

Vezi și: De partea cui sunt agențiile de recrutare | DAD Expert

Dacă ai nevoie de servicii de recrutare, nu ezita să ne contactezi. Pentru mai multe informații utile, urmărește-ne pe rețelele noastre de socializare!