DAD Podcast #33 | Ștefan Pîslaru - fondator Royal Systems.

Royal Systems | Logo-uri, landing page pentru o ceașcă de cafea și start-up cu ambiții globale | DAD Podcast #33

19.10.2022

DAD Podcast continuă cu persoane interesante și subiecte actuale. De această dată, Dan Dima l-a avut drept invitat pe Ștefan Pîslaru. Ștefan este fondatorul Royal Systems – o companie care prestează o gamă largă de servicii; de la crearea website-urilor, a logourilor, a aplicațiilor mobile și până la servicii de marketing.

În cadrul dialogului, Ștefan a vorbit despre cele mai recente lucrări făcute de el și echipa sa. Ne-a povestit despre simbolistica din spatele unor logouri cunoscute în toată lumea (by the way, anume simbolurile sunt unul dintre secretele logourilor marca Royal Systems). Totodată, el ne-a spus despre cea mai recentă inițiativă a echipei sale – Landing page la preț de o cafea.

Se pare că acum, orice antreprenor care are nevoie de un landing page (și cine nu are nevoie?), poate să obțină asta în schimbul unei cafele. Convenabil, nu?

Tot ce trebuie să faci e să știi exact ce vrei, să discuți cu Ștefan sau cu colegii lui și să-i servești cu o cafea. Voilà obții landing page-ul dorit.

Ștefan ne-a spus și despre cum se creează un site, cât de importantă este implicarea clientului și la ce aspecte ar trebui să fie atent oricine își dorește un site funcțional.

Dan Dima i-a propus și un studiu de caz care te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează marketingul digital și cât de mult acesta te poate ajuta să-ți dezvolți businessul.

Ștefan ne-a vorbit și despre Google Ads, ce înseamnă și cu ce se mănâncă. Ca să fim mai expliciți. De fiecare dată când faci un search pe Google, obții mai multe rezultate. Dacă oamenii caută servicii sau produse pe care le are și compania ta, iar site-ul afacerii tale le apare ca primul rezultat, succesul ți-e garantat. Bine, aproape garantat (că urmează să treci la fapte.) Uite că în acest interviu, afli și despre instrumentele Google Ads.

Sună interesant? Vizionează podcastul și vezi dacă ai nevoie de un landing page, cum funcționează și cât de mult te-ar ajuta să treci la un alt nivel.

Time codes:
00:00 – Intro
00:41 – Cine este Ștefan Pîslaru
01:46 – Landing page la preț de o cafea
09:41 – Despre Royal Systems
30:45 – Simulare caz, structură landing page
39:38 – Planuri de viitor
42:05 – Final

======================
▪ ROYAL SYSTEMS
http://royalsystems.md
▪ Ștefan Pîslaru pe Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?…
======================
Link-uri utile
▪ DAD Podcast pe TikTok: https://www.tiktok.com/@dad.podcast
▪ DAD Podcast pe Instagram: https://www.instagram.com/dad.podcast

APPLE PODCAST – https://apple.co/3oX7x5B
GOOGLE PODCAST – https://bit.ly/3oWiiVB
======================

▪ Permite-i companiei tale să evolueze cu servicii de Director Financiar (CFO)
https://dad.md/dad-management/planifi…
▪ DAD Accountant – servicii de contabilitate în Chișinău
https://dad.md/dad-accountant
▪ DAD Human Capital – servicii de resurse umane
https://dad.md/dad-human-capital

=====================
Despre Moderator – Dan Dima
• Co-fondator DAD Group.
• CEO – DAD Management – Financial Planning & Analysis Partner –
https://dad.md/dad-management/
• CEO – Academie Vie – https://www.academievie.ro/
• Profesie – auditor financiar
• Experiență profesională în următoarele industrii: Oil & Gas, Bănci Comerciale, Asigurări, Creditare Nebancară, Telecomunicații, Construcții, Transport Aerian – Maritim – Terestru, Agricultură, Industria ușoară, e-commerce, Retail, Comerț cu Ridicata, Distribuție, Investiții Imobiliare, Medicină, IT, HoReCa, Business Consulting, Organizații Non Profit, Industria Vinului, și altele.

Un produs DAD Management
https://podcast.dad.md
ACADEMIE VIE
http://AcademieVie.ro