Ștefan Chiricuță este Director Executiv la rețeaua de fast food Star Kebab. În acest episod dicutăm despre etapele dezvoltării unei afaceri în domeniul Horeca, despre controlul și menținerea calității, totodată și despre franciza Star Kebab. 00:00 – Intro 00:37 – Ștefan Chiricuță și începuturile Star Kebab 09:18 – Cum are loc alegerea unei noi locații 14:22 – Etapele de acordare și beneficiile francizei Star Kebab 24:41 – Exemple de eșecuri ale Star Kebab 29:00 – Cum poate fi solicitată franciza Star Kebab 32:24 – Resursele umane, indicatori financiari și operaționali Star Kebab 38:29 – Produsele Star Kebab 46:11 – Pandemia și Star Kebab 53:28 – Alte activități antreprenoriale ale lui Ștefan Chiricuță 01:01:23 – Cumpărătorul ,,misterios” și controlul calității în cadrul rețelei 01:06:33 – Planurile de viitor ale Star Kebab 01:12:52 – 3 cărți pentru excelență în afaceri (Recomandări de lectură din partea lui Ștefan Chiricuță)