Călin Gurghiș | Computaris Moldova - Industria IT în pandemie | DAD Podcast - #1 - Servicii de contabilitate

Călin Gurghiș | Computaris Moldova – Industria IT în pandemie | DAD Podcast – #1

21.07.2020

DAD Accountant dă startul unui nou proiect – ”Podcast DAD Counts”, o emisiune online de promovare a standardelor excelente de business în Republica Moldova. Lunar vor avea loc interviuri cu antreprenori de succes din Republica Moldova. Strategii în derulare, istorii personale, sugestii constructive, sunt subiectele principale ale podcast-ului, toate – pentru a-i ajuta pe alții să învețe cum să-și dezvolte afacerile. Moderatorul și creatorul podcastului – Dan Dima încearcă să pună cât mai mult accent pe cunoștințe, sfaturi și moduri de organizare despre promovarea cu succes a afacerii. Alte puncte de reper ale emisiunii sunt: cum să crești productivitatea, cum să obții succesul și cum să faci față temerilor din  lumea afacerilor.

Podcastul este pentru cei care sunt în căutare de soluții și abordări în afaceri, iar dacă doriți să aflați cum să utilizați cât mai eficient puterea personală, sau cum puteți consolida  relațiile de afaceri sau să stabiliți un leadership în industria Dvs., atunci s-ar putea să găsiți răspunsurile în ˝Podcast DAD Counts˝.

Invitatul episodului este Călin Gurghiș – directorul companiei IT în telecomunicații ,,Computaris Moldova”. Subiectul principal de discuție este despre dificultățile cauzate de pandemie în domeniul Tehnologiilor Informaționale și a accentuat factorii cheie pentru restructurarea afacerii după pandemie. „Computaris Moldova” este pe piața Republicii Moldova de 12 ani și are parteneriate durabile cu mari companii internaționale.

Subiectele abordate în podcast au răspuns la următoarele întrebări:

  1. Cum să organizezi eficient munca de la distanță?
  2. Cât de importantă este prezența fizică în afaceri?
  3. Cum să motivezi corect angajații pe timp de pandemie?
  4. Cum să mărești productivitatea muncii?
  5. Cum poți dezvolta afacerea în Republica Moldova?
  6. Cum să investești corect în afacerea ta?

Călin Gurghiș promovează dezvoltarea personală a fiecărui angajat, una din metode este literatura.

Cărțile sugerate:

1. ,,De la idee la bani” de Napoleon Hill
2. ,,Crimă și pedeapsă” de F. Dostoievski
3. ,,Tată bogat, tată sărac” de R. Kiyosaki 
4. ,,Gândire rapidă, gândire lentă” de Daniel Kahneman

Sugestiile și temele abordate în podcast servesc drept puncte de reper generale pentru afaceri din domeniul contabilității, resurse umane și IT.

Audiție plăcută.