MAIB recomandă serviciile de contabilitate de la DAD Accountant

MAIB recomandă serviciile de contabilitate de la DAD Accountant

04.10.2022

Ce-ai face dacă ți s-ar strica mașina și ai avea nevoie de un mecanic bun, bun? Cel mai probabil, ai cere niște recomandări de la cineva de încredere. De ce? Pentru că astfel obții o soluție sigură și testată în timp. Atunci de ce să nu alegi tot așa și serviciile de contabilitate? Mai ales că recomandările vin chiar de la maib.

De curând, maib a lansat serviciul „Contabilitate de la parteneri”. Ce presupune acesta? Pe scurt, maib a găsit cele mai bune companii care prestează servicii de contabilitate și consultanță fiscală și te ajută și pe tine să beneficiezi de serviciile acestora în niște condiții super avantajoase.

De ce MAIB recomandă serviciile DAD Accountant?

 • Pentru că suntem profesioniști

Echipa DAD Accountant e formată din contabili, auditori financiari, consultanți fiscali și specialiști în resurse umane. Astfel, poți fi sigur că soluțiile propuse de noi corespund legislației în vigoare, iar toate rapoartele și documentele sunt elaborate corect.

 • Pentru că avem experiență

Pe parcursul celor 6 ani de activitate, am ajuns să colaborăm cu antreprenori din diferite domenii. Iar acum, deservim peste 100 de companii din agricultură și IT, ONG-uri, organizații financiare de creditare și de intermediere în asigurări, import și comerț, rezidenți ai Zonelor Economice Libere.

 • Pentru că prioritatea noastră este clientul

Nu ne rezumăm doar la rapoartele fiscale tradiționale și statisticele obligatorii. Pentru că vrem să contribuim la dezvoltarea afacerilor locale, avem grijă să elaborăm și rapoarte personalizate, care să te ajute să-ți atingi atât scopurile stabilite pe termen scurt, cât și pe cele stabilite pe termen lung.

 • Pentru că am demonstrat că suntem de încredere

Specialiștii noștri din Departamentul de Resurse Umane au administrat mai mult de 1 500 de dosare, având drept scop oficializarea angajaților conform legislației în vigoare.

Citește și: Servicii de contabilitate pentru agenție de turism

Serviciile-de-contabilitate-maib_DAD-Accountant-2

De ce servicii poți beneficia la DAD Accountant?

 • Servicii de contabilitate

Ne ocupăm de procesarea operațiunilor primare, prezentăm declarațiile fiscale, calculăm salariile și contribuțiile sociale și medicale etc.

 • Servicii de audit

Serviciile de audit urmăresc respectarea reglementărilor din domeniul financiar-contabil și pot fi solicitate atât pe intern, cât și pe extern. Obiectivele sunt diverse și nu se limitează la verificarea respectării legislației, depistarea anumitor fraude și propunerea unor măsuri pentru atingerea scopurilor. Acest lucru te ajută să iei decizii corecte, care să se bazeze pe informații veridice și sigure și care să contribuie la creșterea afacerii tale și la eficientizarea proceselor de lucru.

 • Servicii de raportare financiară

Elaborăm bugete, setăm scopuri financiare, raportăm lunar bilanțul, P&L și Cash Flow-ul companiei pe care o administrezi ca tu să ai o imagine clară a situației tale financiare și să-ți poți planifica corect acțiunile.

 • Rapoarte financiare pentru bancă

Contabilii noștri se vor ocupa și de elaborarea rapoartelor financiare trimestriale și anuale (bilanțul contabil, situațiile profit-pierdere, raport despre mișcarea mijloacelor bănești). Asta înseamnă că bancă va obține la timp toate informațiile de care are nevoie pentru a-ți administra împrumuturile și nu vei avea bătăi de cap cu întocmirea rapoartelor și urmărirea termenelor.

 • Consultanță pentru start-upul tău

Vrei să pui bazele unei afaceri? La DAD Accountant obții tot suportul de care ai nevoie. Te vom ghida în procesul de înregistrare a afacerii și te vom învăța să profiți de oportunitățile de pe piață. Nu ne oprim la asta, așa că te vom ajuta și să diminuezi riscurile.

 • Servicii de administrare a personalului

Cele mai importante resurse ale oricărei afaceri de succes sunt oamenii care lucrează acolo. Iată de ce e important ca lucrătorii tăi să fie angajați legal. Noi ne ocupăm anume de asta – avem grijă ca toate actele să fie întocmite corect, în conformitate cu specificul activității tale.

Totodată, ne asigurăm ca documentația să fie actualizată și să reflecte situația de facto (dacă un angajat pleacă în concediul de maternitate, dacă i se schimbă funcția sau statutul sau dacă există alte modificări ce țin de salariu, grafic de muncă etc., aceste lucruri trebuie să fie reflectate și în acte). Asta face ca firma ta să fie asigurată în caz de control și să nu existe niciun motiv pentru amenzi sau alte sancțiuni din partea Inspectoratului Muncii.

Ce avantaje ai dacă ești client maib și soliciți serviciile noastre?

 • Reduceri de 10% la serviciile de audit și la serviciile de consultanță financiară;
 • Reduceri de 11% la serviciile de contabilitate și la cele de administrare a personalului;
 • Rapoarte financiare trimestriale GRATUITE (dacă te creditezi la maib);
 • Consultanță GRATUITĂ la inițierea unei afaceri.

Cum să obții aceste beneficii?

Tot ce trebuie să faci e să ai un cont sau să deschizi un cont bancar la maib și să urmezi 4 pași simpli:

 1. Completează cererea aici;
 2. Așteaptă să te contactăm (apropo, suntem operativi, așa că nu te vom lăsa mult să aștepți);
 3. Analizează oferta elaborată special pentru businessul tău;
 4. Inițiază parteneriatul cu noi.

Vrei să afli mai multe detalii despre serviciile noastre? Contactează-ne și noi îți vom răspunde la toate întrebările.

Serviciile-de-contabilitate-maib_DAD-Accountant-3