Fantastic English, Constantin Nedelcu | DAD podcast #35

Fantastic English, Miracolul pandemiei, Rita Engleza, Motivația Angajaților | DAD Podcast #35

28.11.2022

Ai auzit de Fantastic English School? Cu siguranță, ai auzit. Ei bine, venim cu o veste bună. Astăzi am avut o discuție interesantă și utilă cu unul dintre fondatorii Fantastic English School, Constantin Nedelcu. E interesantă, pentru că afli o mulțime de lucruri despre cum să gestionezi eficient o afacere și despre cum să vezi oportunități acolo unde alții văd doar probleme. Și e utilă, pentru că poți implementa aceste lucruri și în afacerea ta.

Constantin ne-a povestit despre cum a reușit, alături de soția sa, să înființeze o școală de engleză, cât de greu e să separi rolurile de fondator, CEO, soț, dar și cum au reușit să-și dezvolte afacerea chiar și pe timp de pandemie.

Să începem cu începutul. Dintr-o parte, poate părea foarte dificil să lucrezi alături de soț/soție. Pentru că adesea pot apărea anumite conflicte sau discuții în contradictoriu care să influențeze relația dintre soți. Constantin însă ne asigură că lucrurile nu stau deloc așa și că, de fapt, dacă ai un partener de viață potrivit, împreună puteți face orice, inclusiv să fondați și să dezvoltați o afacere. Totuși, fiecare trebuie să-și înțeleagă foarte bine rolul și să și-l asume, spune el.

Pe timp de pandemie, multe afaceri din Republica Moldova au avut de suferit. Nu și Fantastic English School. Constantin spune că el este omul haosului, e foarte rezistent la stres și poate să acționeze prompt în condiții deloc favorabile. Uite așa, când a început pandemia, școala de engleză pe care o administrează a trecut de la lecțiile în format fizic, la lecțiile online și de la 100% clienți din Republica Moldova, la clienți din toată lumea.

Au găsit Zoom, și-au instruit personalul și au început să predea ore online. Chiar dacă la început a fost mai greu, pentru că oamenii erau sceptici cu privire la învățământul online, cu timpul, lucrurile au devenit firești și tot mai mulți voiau să învețe engleza cu ei.

Constantin e sigur că cel mai important lucru într-o afacere e calitatea produsului sau a serviciului pe care îl oferi. Fără calitate, nu faci nimic. Anume datorită unor lecții de calitate și a unor profesori buni, care își făceau munca responsabil, Fantastic English School a reușit să ajungă poate cea mai mare și cunoscută școală de engleză din Moldova. Vezi interviul integral și află de la Constantin Nedelcu cum e să administrezi o școală de engleză, ce servicii propun clienților, dar și cum își motivează angajații să presteze servicii de calitate.

00:00 – Intro
00:42 – Despre Fantastic English
11:10 – Afacerea în familie 50/50
17:12 – Structura organizațională Fantastic English
21:21 – Clienții Fantastic English
27:06 – Abordarea față de calitatea serviciului și controlul calității
34:10 – Diferențele Rita Engleza și Fantastic English
37:15 – Echipa Fantastic English
46:25 – Final

======================
▪ Constantin Nedelcu pe facebook:
https://www.facebook.com/costea.nedelcu
▪ Fantastic English pe facebook:
https://www.facebook.com/FantasticEng…
======================
Link-uri utile
▪ DAD Podcast pe TikTok: https://www.tiktok.com/@dad.podcast
▪ DAD Podcast pe Instagram: https://www.instagram.com/dad.podcast

APPLE PODCAST – https://apple.co/3oX7x5B
GOOGLE PODCAST – https://bit.ly/3oWiiVB
======================

▪ Permite-i companiei tale să evolueze cu servicii de Director Financiar (CFO)
https://dad.md/dad-management/planifi…
▪ DAD Accountant – servicii de contabilitate în Chișinău
https://dad.md/dad-accountant
▪ DAD Human Capital – servicii de resurse umane
https://dad.md/dad-human-capital

=====================
Despre Moderator – Dan Dima
• Co-fondator DAD Group.
• CEO – DAD Management – Financial Planning & Analysis Partner – https://dad.md/dad-management/
• CEO – Academie Vie – https://www.academievie.ro/
• Profesie – auditor financiar
• Experiență profesională în următoarele industrii: Oil & Gas, Bănci Comerciale, Asigurări, Creditare Nebancară, Telecomunicații, Construcții, Transport Aerian – Maritim – Terestru, Agricultură, Industria ușoară, e-commerce, Retail, Comerț cu Ridicata, Distribuție, Investiții Imobiliare, Medicină, IT, HoReCa, Business Consulting, Organizații Non Profit, Industria Vinului, și altele.

Un produs DAD Management
https://podcast.dad.md
ACADEMIE VIE
http://AcademieVie.ro