Curs de Management Financiar

Curs de Management Financiar

Află, în 40 de minute, tot ce trebuie să știe un antreprenor despre Managementul financiar

Imaginează-ți că astăzi dai faliment? Cine crezi că ar fi de vină? Economia de piață? Concurenții tăi? Sau poate chiar clienții?

Adevărul e că unicul vinovat ai fi chiar tu, pentru că nu ai investit suficient în educația ta financiară și nu ai știut să gestionezi lucrurile.

E mai ușor să-i acuzăm pe alții, dar majoritatea companiilor eșuează din simplul fapt că, la un moment dat, au fost luate niște decizii greșite.

Educația financiară îți permite să înțelegi mai bine produsele și conceptele din acest domeniu, să-ți dezvolți anumite competențe și să dobândești cunoștințele necesare pentru a fi conștient de riscurile și oportunitățile financiare, astfel încât să poți lua cele mai bune decizii, care să favorizeze dezvoltarea afacerii tale.

Iată de ce ne-am gândit să creăm un curs gratuit de Management financiar special pentru tine. Adică, succint, ușor de înțeles și interactiv.

Acest curs este pentru tine dacă:

Ești antreprenor și vrei să te inițiezi în domeniul managementului financiar și să-ți dezvolți afacerea cu ajutorul acestui instrument.

Fie că ești la început de cale sau ai în spate ani de experiență, oricum vei găsi informații utile, exemple practice și excel-uri care îți vor prinde bine.

Ce vei învăța?

  • Aspecte generale despre Managementul financiar;
  • Care este rolul directorului financiar într-o companie;
  • Ce înseamnă situațiile financiare, situațiile de profit și pierdere, bilanț, flux de numerar și cum aceste informații sunt utilizate pentru luarea deciziilor;
  • Ce este și cum se calculează pragul de rentabilitate, cum să faci 1 000 000 $ pe lună și cum se formează primul buget;
  • Ce este un cash-flow, cum se prognozează și de ce trebuie urmărit.

Mai ești aici? Nu te speria de cuvinte complicate. Am avut grijă să ți le explicăm foarte, foarte clar. O să vezi.

Unde am rămas? A, da. Poate că te întrebi de ce să alegi acest curs când internetul e plin de informații?

De ce să alegi acest curs?

1. E gratis

Da, da, ai citit bine. Nu e nevoie să-ți golești buzunarele și nici să pierzi timp pentru înregistrări și contracte.

2. E super scurt

Ceea ce înseamnă că în mai puțin de o oră vei afla tot ce trebuie să știe un antreprenor despre managementul financiar.

3. E pe înțelesul tuturor

Nu te vom plictisi cu noțiuni complicate și teorie inutilă. În schimb, îți explicăm totul foarte simplu, într-un limbaj accesibil, ca să înțelegi și să poți aplica în afacerea ta ceea ce vei învăța.

4. E util

Banii sunt importanți și pot să-ți crească afacerea dacă sunt gestionați cu cap. Cursul nostru te învață anume asta – să calculezi riscurile, să găsești oportunități și să iei decizii corecte.

5. E accesibil

Poți învăța oriunde și oricând. Tot de ce ai nevoie e un laptop sau un telefon și conexiune la internet.