Implementare ISO - DAD Management - Servicii în Chișinău

Implementare ISO

Experții DAD Management asistă companiile pentru implementarea și certificarea ISO.

Pentru organizațiile care doresc să majoreze și să mențină nivelul competitiv, prin oferirea asigurării privind calitatea produsului, serviciilor sau condițiilor de muncă pe care le oferă, ISO poate fi răspunsul la majoritatea provocărilor.

  • Controlul calității – Pentru a majora eficiența și a reduce costurile

ISO 9001 – Sistemul de management al calității. Standardul se bazează pe un șir de principii care includ o abordare procesuală și continuă dezvoltare, motivare și implicare a managementului, precum și focalizare detaliată asupra relațiilor cu clienții. Acest standard permite companiei să-și asigure consistent clienții cu produse și servicii de calitate înaltă.

  • Sănătate și securitate în muncă

Pentru organizațiile care prioritizează sănătatea și securitatea angajaților la locul de muncă, ISO 45001 vine în ajutorul angajatorilor pentru alinierea standardelor companiei la cele mai bune practici internaționale.

  • Siguranța alimentelor

Alimentele nesigure pot provoca consecințe nedorite producătorilor. Anume în scopul acesta, ISO 22000 (Siguranța alimentelor) propune un șir de reguli și principii care permite identificarea și diminuarea riscurilor privind siguranța alimentelor.