Audit Intern - DAD Management Serviciu Audit Intern

Audit Intern

Auditul intern este una din cea mai importantă resursă pentru conducerea executivă și administrația unei companii pentru a menține controlul asupra: riscurilor, guvernanței corporative și eficienței controalelor interne.

Audit Intern

Eficiența controalelor și obținerea informațiilor veridice privind desfășurarea activității în cadrul unuia sau a mai multe departamente sunt importante pentru administrația companiilor, însă uneori sunt implicate prea multe resurse pentru a identifica și a menține un departament de audit intern (recrutare, menținerea angajaților, dezvoltarea acestora, etc.).

Pentru a permite companiilor să exceleze menținând funcția de audit intern eficient, datorită resurselor și tehnologiilor pe care le deține, DAD Management a dezvoltat un șir de servicii care pot ajuta companiile să-și satisfacă necesitățile sale de business.

DAD-Management_Audit_Intern-(3)

DAD Management propune următoarele tipuri de servicii pentru organizația Dumneavoastră:

  • Preluarea activității complete de audit intern (full outsource), orientat asupra diminuarea și moderarea riscurilor organizaționale;
  • Preluarea parțială a activității de audit intern (co-source) pentru executarea în comun a strategiilor companiei. De obicei acoperim arii complete dintr-un departament sau companie care sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor.
  • Instruirea personalului organizației privind auditul intern;
  • Elaborarea metodologiilor și documentelor de lucru;
  • Asistență privind implementarea procedurilor de audit intern;
  • Evaluarea independentă al departamentului de audit intern.

Scrie-ne și te vom ajuta!

Vă mulțumesc pentru interesul oferit serviciilor DAD Management și vă rog să acordați câteva minute completării formularului, pentru a obține un răspuns la întrebările pe care le aveți sau pentru a obține o ofertă.

Articole asemănătoare

  • Agricultură
Impactul COVID-19 asupra industriei agricole în Republica Moldova

Impactul COVID-19 asupra industriei agricole în Republica Moldova

Izbucnirea pandemică de COVID-19 are un impact asupra întregului lanț al afacerilor, confirmând în cel mai groaznic mod că toți...

Mai mult Mai mult
  • Recrutare
Cum motivarea nematerială îmbunătățește performanța angajaților?

Cum motivarea nematerială îmbunătățește performanța angajaților?

Adesea, managerii companiei se axează pe motivarea financiară, ca fiind unica importantă, însă acest tip de motivare este de scurtă...

Mai mult Mai mult