Audit Financiar - DAD Management - Servicii Chișinău

Audit Financiar

Trăim o perioadă când auditul situațiilor financiare își are cel mai semnificativ rol din toată istoria sa. Afacerile se construiesc pe încredere, iar informațiile financiare ale organizațiilor se analizează critic și detaliat. Noi ajutăm companiile să devină mai transparente și ridicăm nivelul de încredere a companiei în fața clienților, acționarilor și regularizatorilor.

Audit Financiar

Considerând schimbările pe care le creează situația pandemică, transparența și încrederea este mai actuală ca niciodată. Pentru a menține relațiile de business, companiile sunt nevoite să manifeste mai multă transparență pentru statutul său curent, iar mediul raportării financiare înfruntă noi provocări.

Probabil vă aflați în una din următoarele situații

  • Activitatea, statutul juridic sau informațiile financiare ale companiei Dumneavoastră vă obligă să depuneți situațiile financiare confirmate de către un auditor
  • Compania Dumneavoastră face parte dintr-un grup care solicită consecvent auditul situațiilor financiare
  • Sunteți în procesul de vânzare sau cumpărare a unei companii
  • Sunteți în căutarea unui nou auditor
  • Donatorii sau investitorii solicită ca informațiile financiare raportate să fie confirmate de către un auditor
Expertiza Audit Sedan.jpg

Audit Sedan SRL este membrul grupului de companii DAD care prestează servicii de audit financiar. Suntem de peste 25 de ani pe piața locală și datorită tehnologiilor și resurselor noastre, suntem în topul clasamentului local.

Avem experiență în conducerea misiunilor de audit cu succes atât pentru companii mici, cât și pentru cele mai mari companii din Republica Moldova. Printre experții implicați în furnizarea serviciilor sunt și persoanele cheie ce au participat la elaborarea Standardelor Naționale de Contabilitate și la adaptarea Standardelor Internaționale de Audit la nivel local. De asemenea, în misiunile de audit sunt implicați experți absolvenți și studenți ACCA, auditori licențiați de Ministerul Finanțelor și Comisia Națională a Pieței Financiare.

Aria noastră de expertiză include toate industriile majore prezente pe piața Republicii Moldova, reușind cu succes să conducem misiuni pentru companiile din domeniile: financiar (asigurări, organizații creditare, leasing, etc.), producere și manufactură (industria grea, fabrici și uzine, linii de îmbuteliere, companii de construcții, textile, etc.), comerț (Oil & Gas, energie electrică, farmaceutică, etc.), proprietate imobiliară (centre comerciale, agenții imobiliare, etc.), servicii (IT, telecomunicații, transport aerian și terestru, servicii în regim LOHN, etc.), Organizații necomerciale și proiecte de investiții.

Scrie-ne și te vom ajuta!

Vă mulțumim pentru interesul oferit serviciilor noastre și vă rugăm să acordați câteva minute completării formularului, pentru a obține un răspuns la întrebările pe care le aveți sau pentru a obține o ofertă.

Articole asemănătoare

  • Agricultură
Impactul COVID-19 asupra industriei agricole în Republica Moldova

Impactul COVID-19 asupra industriei agricole în Republica Moldova

Izbucnirea pandemică de COVID-19 are un impact asupra întregului lanț al afacerilor, confirmând în cel mai groaznic mod că toți...

Mai mult Mai mult
  • Recrutare
Cum motivarea nematerială îmbunătățește performanța angajaților?

Cum motivarea nematerială îmbunătățește performanța angajaților?

Adesea, managerii companiei se axează pe motivarea financiară, ca fiind unica importantă, însă acest tip de motivare este de scurtă...

Mai mult Mai mult