În ce moment îți dai seama că ai nevoie de Management financiar

În ce moment îți dai seama că ai nevoie de Management financiar| DAD Expert

16.11.2023

După cum ți-am promis, venim cu cel de-al treilea episod din sezonul II de DAD Expert. De data asta am vorbit despre situațiile în care antreprenorii ajung la concluzia că într-adevăr au nevoie de Management financiar.

În varianta ideală, orice antreprenor ar trebui să apeleze la Managementul financiar înainte de a deschide o afacere. Asta l-ar ajuta să înțeleagă dacă ideea lui de business e sau nu funcțională și să știe ce pași anume trebuie să facă pentru a avea profit. Totodată, l-ar scuti de mai multe situații neplăcute.

Când antreprenorii conștientizează necesitatea de a implementa managementul financiar

În realitate însă nu întotdeauna se întâmplă chiar așa. Majoritatea antreprenorilor înțeleg că au nevoie de management financiar fie atunci când nu își dau seama ce se întâmplă cu banii companiei, fie când vor să-și extindă afacerea. Și iată despre asta am vorbit și noi. Dan Dima ne spune exact când și ce anume ne dă managementul financiar.

În acest episod am discutat, de asemenea, despre cum e posibil să ai profit dacă nu ai bani în cont și despre indicatorii pe care trebuie să-i monitorizeze orice antreprenor. Totodată, am vorbit despre situațiile în care managementul financiar te poate ajuta cu obținerea unui credit, a unor subvenții sau a altor tipuri de finanțări. 

Urmărește interviul integral!