Recrutarea outsourcing: beneficiile pe care le aleg afacerile | DAD Expert

Recrutarea outsourcing: beneficiile pe care le aleg afacerile | DAD Expert

22.03.2023

Fie că ai o companie mare sau mică, oricum, mai devreme sau mai târziu, ai de-a face cu recrutarea personalului. Așa că în episodul de astăzi al emisiunii „DAD Expert”, vorbim anume despre acest subiect.

Apasă ▶️ play și ? abonează-te la canal:

Mai exact, despre recrutarea în regim outsourcing și despre motivele pentru care afacerile locale aleg să apeleze la acest serviciu.

Managerul nostru pe recrutare, Olesea Guțu, ne-a povestit despre ce este recrutarea outsourcing, cum funcționează și cât de eficientă poate fi. Totodată, ne-a vorbit și despre cât de deschiși sunt antreprenorii din Moldova să apeleze la serviciile unei companii de recrutare. Se pare că dacă acum 5-10 ani, majoritatea preferau să se ocupe de recrutare de sine stătător, astăzi tot mai mulți antreprenori înțeleg că timpul costă bani și aleg să-și eficientizeze resursele, apelând la recrutarea outsourcing.

Ca să-ți fie mai clar, managerul nostru pe recrutare a evidențiat și beneficiile pe care le au afacerile locale care recrutează cu ajutorul companiilor ce prestează astfel de servicii.

Nu ne place să generalizăm, așa că ne-am concentrat strict pe experiența companiilor DAD. Am rugat-o pe Olesea să ne spună ce anume include serviciul de recrutare de la DAD și ce garanții au persoanele care apelează la noi.

De asemenea, am discutat și despre procedura de colaborare, care, în ultima perioadă, a fost extrem de simplificată. Dacă mai devreme, birocrația ar fi putut fi un motiv pentru a nu apela la serviciile unei companii de recrutare, în prezent, tot procesul este foarte simplu. Mai mult, persoanele beneficiază și de o garanție, spune Olesea.

Vizionează episodul „DAD Expert” integral și află mai multe informații despre recrutarea în regim outsourcing, care sunt deosebirile față de recrutarea in house și dacă implică anumite riscuri. Totodată, dacă te gândești să recrutezi de sine stătător, managerul nostru pe recrutare îți spune de la ce să începi, care sunt primii pași în recrutare și cum să-ți gestionezi resursele, astfel încât să atragi în companie angajații potriviți.