Sergiu Diaconu - peste 50 de milioane $ pe an | DAD Podcast #32

Business mentorul Sergiu Diaconu | Cum să faci vânzări de peste 50 de milioane de dolari pe an | DAD Podcast #32

19.09.2022

Septembrie vine cu un nou episod de DAD Podcast – o producție cu și pentru antreprenori. Despre cel mai recent invitat al nostru ai auzit cu siguranță. Acesta are o vastă experiență în lumea businessului, explorând diferite domenii – de la modelling și marketing, la sport și servicii medicale. Iar de curând, a hotărât să-și împărtășească experiența sa bogată și cu alți antreprenori, fondând Academia de Mentorat BIGGER. Dacă nu ți-ai dat seama despre cine îți povestim, află că e vorba de Sergiu Diaconu, business mentor și professional coach.

În cadrul interviului, acesta ne-a povestit despre începuturile sale, despre principale obstacole pe care a avut de le depășit. Sergiu a absolvit Academia Militară, iar apoi și-a urmat studiile în România, visând să devină parașutist.

Totuși, se pare că destinul i-a rezervat cu totul altceva. După ce a lucrat ceva timp în armată, și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare ca să-și poată întreține familia. Așa a început drumul lui în lumea afacerilor. A fost tentat să devină model, dar a înțeles, în cele din urmă, că nu e tocmai pentru el. În schimb, s-a gândit să deschidă o afacere în modelling. A organizat un eveniment de amploare după care a reușit să ajungă vicedirectorul celei mai mari agenții de modele din Moldova.

Mânat de dorința de a-și depăși limitele și de a obține ceva mai mult în viață, Sergiu Diaconu, a hotărât să facă marketing. A ajuns să colaboreze cu o renumită agenție de marketing din România, să învețe de la cei mai buni specialiști din domeniu și să deservească clienți precum Procter & Gamble și Western Union. Nu s-a oprit însă nici aici. A colaborat cu Publicis Groupe, acolo unde a făcut vânzări de 54 000 000 $ într-un singur an, având clienți ca: L’Oréal, Beeline și Honda ș.a.

A fost coproprietar al celei mai mari rețele de cluburi de fitness, Unica Sport. A suferit un eșec care i-a adus niște pierderi financiare considerabile, dar și o experiență valoroasă.

Sergiu mai este și fondatorul Shiro Medical, primul marketplace de servicii de sănătate, companie pe care a vândut-o nu demult.

Vizionează noul episod DAD Podcast integral și află de la Sergiu Diaconu cum să stabilești prețul de vânzare al unei firme, care este secretul unor vânzări de 54 000 000 $ pe an, dar și ce presupune Academia de Mentorat pe care a fondat-o.

00:00 – Intro
00:36 – Recordurile lui Sergiu Diaconu
02:27 – Academia Militară
07:58 – Prima experiență antreprenorială
13:43 – Sergiu Diaconu în Industria de Modeling
26:46 – Sergiu Diaconu în Industria de Publicitate
46:08 – Shiro Masaj, pandemia și serviciile medicale
59:57 – Academia de Mentorat – BIGGER
01:37:17 – Final

======================
▪ BIGGER Academy
www.bigger.md
▪ Sergiu Diaconu pe Facebook:
https://www.facebook.com/sergiu.diaco…
▪ Sergiu Diaconu pe Instagram:
https://www.instagram.com/sergiu_diac…
======================
Link-uri utile
▪ DAD Podcast pe TikTok: https://www.tiktok.com/@dad.podcast
▪ DAD Podcast pe Instagram: https://www.instagram.com/dad.podcast

APPLE PODCAST – https://apple.co/3oX7x5B
GOOGLE PODCAST – https://bit.ly/3oWiiVB
======================

▪ Permite-i companiei tale să evolueze cu servicii de Director Financiar (CFO)
https://dad.md/dad-management/planifi...
▪ DAD Accountant – servicii de contabilitate în Chișinău
https://dad.md/dad-accountant
▪ DAD Human Capital – servicii de resurse umane
https://dad.md/dad-human-capital

Un produs DAD Management
https://podcast.dad.md
ACADEMIE VIE
http://AcademieVie.ro